Over Beenen

 

Het bedrijf J. Beenen Installatiebedrijf

Technisch Bureau J. Beenen V.O.F. is opgericht op 11 november 1977 door Jannes en Lucie Beenen.

Jannes (Senior) heeft in 1964 zijn diploma ‘luchtvaart techniek’ behaald en als vliegtuigmonteur de nodige kennis en ervaring opgedaan wat betreft het ‘technisch installeren’. Werkzaam bij het GTI (Groninger Technisch Installatiebedrijf) werd hij, binnen 2 jaar, gepromoveerd tot uitvoerder. Vanuit deze positie heeft hij verder gestudeerd en alle benodigde diploma’s behaald om een eigen bedrijf op te starten.

Op 11 november 1977 was het dan zover en openden Jannes en Lucie hun eigen bedrijf “Technisch Bureau J. Beenen V.O.F.”. Sindsdien heeft het bedrijf een mooie groei doorgemaakt.

In 2000 kwam Jannes (Junior) het bedrijf versterken. Na 13 jaar goede samenwerking vonden Jannes (Senior) en Jannes (Junior) dat het tijd werd om het stokje over te dragen.

Zodoende zijn vanaf 2013 “Technisch Bureau J.Beenen V.O.F.” en “J. Beenen Installatiebedrijf” officieel gesplitst!

Bij deze splitsing is Karmen het team van J. Beenen Installatiebedrijf komen te versterken om de planning en boekhouding op orde te houden.

Jannes (Senior) en Lucie wilden wel graag de winkel behouden voor de vaste trouwe klanten en u kunt bij hen nog steeds terecht voor al uw “bruin- en witgoed”.

Voor J. Beenen Installatiebedrijf is er een nieuwe loods met kantoor gerealiseerd aan de Oeveraseweg in Havelte.

Door de expertise, die door de jaren heen is opgebouwd, en het totale aanbod van producten en diensten, is het bedrijf in staat u een totaaloplossing te bieden voor al uw wensen m.b.t. installatie werkzaamheden.

Het bedrijf is uiteraard STERKIN / KvINL gecertificeerd voor haar werkzaamheden en is een erkend leerbedrijf van SBB.

Onderstaand treft u de certificeringen van het bedrijf aan:

  • STERKIN erkenning op het gebied van gas en elektra
  • KvINL erkenning op het gebied van water
  • Zegelrecht