Zonne-energie

Dat het slecht gaat met het milieu weten we allemaal. Wat niet iedereen weet, is dat het best makkelijk is om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wat dacht u van zonnepanelen? Dé manier om groene energie op te wekken! Geïnteresseerd?

Wij hebben al zo’n 10 jaar ervaring met het opwekken van zonne-energie.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren om een offerte op maat te maken.

 Bel ons op 0521-342121 voor een afspraak.


Welke zonnepanelen zijn de beste?

Wat de beste zonnepanelen zijn hangt af van de behoefte van de consument. Voor de één is de garantie belangrijk, voor een ander de Wattpiek prijs en voor weer een ander het design van de zonnepanelen.

Wij zijn wij bijzonder gecharmeerd van de Astronergy zonnepanelen van Chinese makelij met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.
Astronergy (onderdeel van het Chinese Chint Group) is gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van zonnepanelen. Het is sinds de oprichting in 2006 een vertrouwde leverancier van mono- en poly-kristallijne zonnepanelen. Er zijn diverse types panelen beschikbaar die desgewenst volledig zijn geproduceerd in Duitsland of in de Chinese fabriek van Astronergy. Voor beide productielocaties geldt dat Astronergy innovatieve hoogwaardige panelen levert met herverzekerde performance- en productgaranties.

Trina Solar is één van de belangrijkste spelers op de markt van zonnepanelen. Fotovoltaïsche projecten vertrouwen op producten van hoge kwaliteit die de tand des tijds doorstaan. Deze kwaliteit gaat van engineering-ontwerp naar financiële betrouwbaarheid naar service. De producten van Trina Solar hebben sinds de oprichting in 2006 een hoge betrouwbaarheid en solide prestaties behouden. TrinaSolar controleert het volledige productieproces van silicium kristallisatie tot plaatsing in het veld. De panelen van deze volledig bankable tier 1 producent zijn inzetbaar in ieder residentieel of commercieel project.

Welke omvormers zijn de beste?

Wij adviseren SMA omvormers van Duitse makelij. SMA is al ruim 35 jaar marktleider op het gebied van stringomvormers. Deze zeer hoogwaardige omvormers  voldoen allemaal aan de hoogst geldende normen. Met een levensduur van ruim 20 jaar en een rendement van maximaal 99 procent bepalen de omvormers van SMA de norm. De standaard garantie van 5 jaar is eenvoudig uit te breiden naar 10, 15 en 20 jaar. Mocht er sprake zijn van een defect dan kunt u rekenen op snelle levering van een vervangend toestel.

Een aantal van de unieke eigenschappen van deze omvormers zijn o.a. :

    • de besturingsmanager OptiTrac Global Peak waarmee de impact van schaduw tot een minimum wordt beperkt,
    • de asymmetrische multi-stringtopologie Optiflex wat verschillende oriëntaties mogelijk maakt op 1 MPPT,
    • automatische monitoring en foutmelding door SMA op verschillende SMA Sunny Boy types,
    • futureproof door de uitbreidingsmogelijkheden met opslag & smart home oplossingen en het veiligheidsconcept Optiprotect voor grote commerciële installaties.

Uiteraard installeren wij ook andere merken als  u daar prijs op stelt.